A.W.C. John Bloks bvba
A.W.C. John Bloks bvbaPremium Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen

AANHANGWAGEN KOPEN BIJ JOHN BLOKS IN LOMMEL

Voor het kopen van een HAPERT aanhangwagen gaat u naar Aanhangwagencentrum John Bloks in Lommel. Maar bij de remorques van dit topmerk stopt ons aanbod niet: wij verkopen namelijk ook motortrailers en paardentrailers van andere kwalitatief hoogstaande merken. Vanwege onze brede dienstverlening op het gebied van aanhangers en trailers, zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio Lommel.

Naast de verkoop van nieuwe aanhangwagens van HAPERT, leveren wij ook uitstekend onderhouden occasions aan klanten binnen de provincie Limburg (België). Daarom is John Bloks ook uw vertrouwde leverancier, als u van plan bent om een tweedehands aanhangwagen te kopen.

NIEUWE AANHANGER OF OCCASSION?

In Lommel, Neerpelt, Overpelt, Balen, Bergeijk, Dessel en omstreken staat John Bloks bekend om zijn brede aanbod van zowel nieuwe als tweedehands aanhangers. Als u met enige regelmaat een transportklus heeft en de aanschaf van een nieuw HAPERT model een te grote investering vindt, dan biedt het kopen van een gebruikte aanhanger uitkomst. Wij beschikken altijd over een ruim aanbod gebruikte aanhangwagens. Kom gerust een keer langs in Lommel om te kijken of de gewenste remorque ertussen staat. Het aanbod wisselt met regelmaat.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van de keuze tussen de aanschaf van een nieuwe aanhangwagen en een occasion? Bezoek dan onze showroom en laat u persoonlijk adviseren door een van onze verkoopspecialisten.

ONDERHOUD VAN AANHANGWAGENS IN DE REGIO LIMBURG

John Bloks beschikt ook over een moderne werkplaats, waar al het onderhoud aan aanhangers en trailers wordt uitgevoerd. Wilt u graag uw HAPERT aanhanger laten herstellen of repareren? Ook dat is bij ons mogelijk. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken met onze werkplaats in Lommel. Omdat wij in ons magazijn een grote voorraad service-onderdelen hebben liggen, kunnen we u in de regel snel helpen. Zo kunt u snel weer op pad met uw aanhangwagen.

Klanten uit de regio Limburg (België) kunnen ook bij John Bloks terecht voor het laten uitvoeren van specifieke aanpassingen aan hun remorque. Dit verzorgen we voor alle soorten aanhangwagens van HAPERT en andere merken. Heeft u speciale wensen? Onze deskundige monteurs zorgen altijd voor een passende oplossing.

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN LOMMEL

Bij ons in Lommel kunt u elke dag terecht om het aanbod aanhangers in de showroom te bekijken. Houd wel rekening met onze openingstijden als u ons wilt bezoeken. Bij Aanhangwagencentrum John Bloks kunt u overigens ook altijd buiten openingstijden terecht. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak. Wij maken graag tijd voor u en voorzien u van vakkundig advies over de juiste aanhanger, die perfect aansluit op uw transportvraag.