A.W.C. John Bloks bvba
A.W.C. John Bloks bvbaPremium Hapert Dealer

Typen aanhangwagens

AANHANGERS EN TRAILERS VOOR DE REGIO LIMBURG

Binnen ons ruime assortiment aanhangers en trailers vindt u altijd een passend model. John Bloks levert onder andere open en gesloten remorques van het merk HAPERT. Wij zijn namelijk Premium Dealer van dit merk. Dat is ook de reden waarom onze klantenkring verder reikt dan de regio Lommel en zich uitstrekt over de hele provincie Limburg, in België. Heeft u overigens nog speciale wensen, dan kunnen wij in de werkplaats altijd nog eventuele aanpassingen aan uw aanhanger doen.

OPEN EN GESLOTEN AANHANGWAGENS VAN HAPERT

HAPERT levert de volgende aanhangers met open laadbak en gesloten opbouw. Al deze modellen worden uiteraard ook door John Bloks aangeboden.

BAKWAGENS

Deze robuuste remorques zijn leverbaar als ongeremde en geremde versie, met enkelas of dubbelas.

PLATEAUWAGENS

De meest gebruikte HAPERT open aanhangwagen is de plateauwagen. Plateauwagens lijken op bakwagens, maar de laadbak ligt boven de wielen in plaats van naast de wielen. De zijwanden van de plateau aanhanger kunnen eenvoudig naar beneden geklapt worden, om het laden en lossen te vergemakkelijken.

KIPPER AANHANGWAGENS

Ook alle kippers van HAPERT zijn bij John Bloks in Lommel te koop. Deze praktische aanhangwagens hebben een kippende laadbak, waardoor elke lading eenvoudig kan worden gestort.

AUTOAMBULANCES

Autoambulances maken het vervoer van voertuigen of machines mogelijk. HAPERT levert machine- en autotrailers in uiteenlopende uitvoeringen, afmetingen en laadvermogens.

GESLOTEN AANHANGERS

John Bloks verkoopt ook alle gesloten aanhangwagens van HAPERT. Deze modellen met gesloten laadbak kunnen bijvoorbeeld worden uitgevoerd als bagagewagen, marktwagen, verkoopwagen of koelwagen.

MOTOR- EN PAARDENTRAILERS

Naast het kopen van een open of gesloten aanhangwagen, kunt u bij John Bloks in Lommel (Limburg - België) ook terecht voor een motor- of paardentrailer. Wij leveren een breed assortiment aan topkwaliteit paardentrailers. En voor veilig vervoer van een of meerdere motoren hebben we diverse motortrailers in de aanbieding.

PREMIUM HAPERT DEALER LOMMEL

HAPERT levert al meer dan 50 jaar de meest duurzame aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Ondernemers en particulieren die alleen genoegen nemen met de allersterkste transportoplossing, kiezen voor een aanhangwagen van HAPERT. In onze showroom in Lommel kunt u verschillende modellen van dit internationaal gerenommeerde merk bekijken. Ook kunt u zelf uw aanhanger samenstellen. Heeft u hulp nodig bij het configureren van uw remorque? De specialisten van John Bloks helpen u daar graag bij!