A.W.C. John Bloks bvba
A.W.C. John Bloks bvbaPremium Hapert Dealer

Aanhangwagens

AANHANGWAGENS VAN JOHN BLOKS LOMMEL (JBL)

Sinds 1988 is John Bloks Lommel (JBL) gespecialiseerd in de verkoop van aanhangwagens en trailers voor personenwagens. Inmiddels zijn we een begrip geworden in de provincie Limburg, België. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van een nieuwe of gebruikte aanhangwagen, autotrailer, motortrailer of paardentrailer.

In de showroom in Lommel kunt u verschillende aanhangers van onder andere het merk HAPERT bekijken en met elkaar vergelijken. Of u nu goederen, afval of apparaten moet vervoeren, of juist machines, auto’s of paarden; voor elk type aanhanger bent u bij Aanhangwagencentrum John Bloks aan het juiste adres!

AANHANGER KOPEN IN DE REGIO LIMBURG (BELGIË)

Wij hebben een passende aanhangwagen voor nagenoeg elke transportklus. Van een kipper, plateauwagen en een bakwagen, tot een koelwagen, bagagewagen, autotrailer, motortrailer en paardentrailer. In de regio Lommel en omstreken heeft John Bloks het breedste aanbod in aanhangwagens van HAPERT en andere topmerken.

Iedere klant heeft zo zijn eigen wensen. John Bloks begrijpt dat. Ons kundige personeel staat u dan ook graag te woord om u te adviseren over het juiste type aanhanger. Dankzij onze uitstekende service en scherpe prijzen komen klanten uit de hele regio Limburg (België) naar ons in Lommel voor het kopen van een aanhangwagen.

OFFICIËLE DEALER VAN HAPERT AANHANGERS

Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor de robuuste aanhangers van HAPERT. Dat is ook logisch; dit merk staat al meer dan 50 jaar garant voor de meest betrouwbare transportoplossingen met een maximaal laadvermogen tot 3500 kg. John Bloks is Premium Dealer van HAPERT aanhangwagens, zowel voor de regio Lommel als de provincie Limburg in België.

STEL ZELF UW HAPERT AANHANGWAGEN SAMEN

Een aanhanger van HAPERT staat daarnaast ook bekend om zijn modulaire opbouw. Ieder transport is uniek en daar passen onder andere bepaalde afmetingen, een specifiek laadvermogen en laadhoogte bij. Daarom heeft u bij ons in Lommel de keuze om uw HAPERT aanhangwagen zelf te configureren. Zo bent u ervan verzekerd dat u een remorque koopt, dat exact is toegesneden op uw transportbehoefte.

LAAT U ADVISEREN OVER ALLE SOORTEN REMORQUES

Wilt u graag meer weten over het assortiment aanhangwagens van John Bloks? Kom dan gerust eens langs in de showroom aan de Molsekiezel 193 in Lommel. Onze vakspecialisten nemen altijd de tijd om uw uitgebreid te adviseren over alle remorques. Ook met al uw vragen over het assortiment HAPERT aanhangers kunt u bij ons uitstekend terecht!