A.W.C. John Bloks bvba
A.W.C. John Bloks bvbaPremium Hapert Dealer

Kipper / Transporter TR 35-40

TR 35-40

Dit model onderscheidt zich van onze andere modellen omdat het onze enige drie-asser is. Hij werd dan ook TridaX gedoopt. Hij combineert alle voordelen van onze TT35-40, met dezelfde lengte van 4 meter, maar dan op drie assen. Dit model heeft een MTM van 3,5 ton en een laadcapaciteit van 2140 kg.

Ieder onderdeel van de TwinTrailer werd nauwkeurig ontwikkeld, bestudeerd en uitvoerig uitgetest om de degelijkheid te kunnen garanderen: 

  • U kan het volume van deze Trailer vergroten tot 10,8 m³ dankzij de unieke, door ons ontwikkelde AluMate500 opzetborden. Waarom deze uniek zijn ontdekt u in dit artikel.
  • Dit model beschikt over 3 geremde en rubbergeveerde assen met elk 1800kg draagvermogen. Deze AL-KO assen zijn gekend als de sterkste in hun categorie. 
  • Om uw veiligheid te garanderen werd deze TwinTrailer voorzien van een volautomatische oplooprem van 3500kg met bolkoppeling en een parkeerrem, eveneens van de beste kwaliteit. 
  • Het chassis bestaat volledig uit gelast kwalitatief staal dat werd warmbad verzinkt en volbad gepassiveerd. Deze behandeling beschermt het chassis tegen omgevingsfactoren zoals regen. 
  • De radiaal banden van het type 195/60 R12 werden specifiek uitgekozen voor de TwinTrailer. Ze kunnen immers erg goed schokken opvangen en in bochten is de band wendbaarder waardoor de levensduur verlengd wordt. Bovendien blijft de lage laadvloerhoogte van 62cm gegarandeerd.

U kunt de handleiding en de brochure terugvinden op deze pagina. We hebben bovendien een handige 360° weergave uitgewerkt waarop u de uitrusting en technische aspecten meer in detail kunt bekijken.